Test Drive Your Smile

“Maak uw proefrit”

Uw glimlach verdient het allerbeste, en wij laten u graag zien hoe!

Why a test drive?
U zou geen nieuwe auto kopen zonder eerst een proefrit te maken. Waarom zou een nieuwe glimlach anders zijn? Door uw toekomstige glimlach alvast te zien en te beleven, krijgt u een indruk van de emotionele invloed die het zal hebben op de rest van uw leven, nog voordat de behandeling begint. Waarom? Omdat we willen dat u precies weet wat u kunt verwachten en helemaal klaar bent voor uw nieuwe glimlach.

Stap 1: We scannen

Met onze geavanceerde scan-, meet- en beeldtechnologieën kunnen we, zoals nooit tevoren, een uiterst nauwkeurige 3D-simulatie van uw mond creëren.

Placeholder Test Drive Your Smile - Loef
Placeholder Test Drive Your Smile - Loef

Stap 2: We designen

We combineren deze metingen met uw wensen voor hoe uw glimlach eruit moet zien. Deze vormen samen de basis voor onze smile designers om een persoonlijk behandelplan voor u te ontwikkelen.

Stap 3: We printen

Nog voordat we met de tandheelkundige ingrepen beginnen, maken we gebruik van zeer nauwkeurige printtechnologie om een proefmodel van uw nieuwe glimlach te creëren, zodat u deze eerst kunt uitproberen.

Placeholder Test Drive Your Smile - Loef
Placeholder Test Drive Your Smile - Loef

Stap 4: You try

Uw testrit is zorgvuldig ontworpen door ervaren professionals, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en nauwkeurig passend bij uw tanden en gezichtskenmerken.

Met deze proefrit kunt u een fysiek proefmodel dragen om het gevoel van uw op maat gemaakte glimlach te ervaren, nog voordat we met de behandeling beginnen. Zodra het proefmodel op zijn plaats zit, maken onze tandartsen prachtige beelden en video’s van u met uw nieuwe glimlach. Dit is een levensveranderend moment, waarin tandheelkunde echt tot leven komt!

“Test Drive Your Smile Now!”

Wilt u zich direct inschrijven of liever eerst contact met ons opnemen? Dat kan gemakkelijk via onze website!

Libelle Staand Loef Mondzorg